Вести

ЖЕНЕ СУ СТУБ ПОРОДИЦЕ И ЦЕЛОКУПНОГ ДРУШТВА

У организацији Тима „Жена за жену“ Градског одбора Српске напредне странке Ужице у Градском културном центру одржано је књижевно вече Марије Карадаревић и изложба слика Бранке Будимир. Присутне су, поред ауторки ове занимљиве вечери, поздравиле и градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић, и Милена Поповић.

„Велико ми је задовољство и огромна одговорност да вечерас будем пред женама које својим стваралаштвом на неки начин нама показују пут којим треба да идемо. Свака од вас овде је жена која је посебна и ја сам апсолутно сведок колико је данас тешко бити жена и колики су изазови пред нама и зато пред нама и зато желим да се захвалим свим женама које су овде вечерас. Желим да знате да сте ви стуб не само ваших породица већ стуб и овог друштва и да сте ви оне од којих крећу промене“, истакла је обраћајући се присутнима Милена Поповић.

Уз честитке ауторкама на таленту и креативности, председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице, др Јелена Раковић Радивојевић, свим женама захвалила се за допринос који дају својим породицама и целокупном друштву.

„Знате да је жена стуб породице и да јака жена значи и јаку породицу и јако друштво. Српска напредна странка их као такве препознаје и зато су једнако добре домаћице, мајке и супруге у својим домовима, али и директорке у својим предузећима. И као одборнице, председнице општина и градоначелнице, министарке, боре се за развој својих градова и општина, мирну, јаку и стабилну Србију. Сигурна сам да ћемо као и до сада својом енергијом, посвећеношћу и храброшћу наставити да се боримо за наше породице, наше градове и нашу земљу, јер ми најбоље знамо да Србија не сме да стане!"