Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ УЖИЦЕ

Господо из ССП-а, вероватно заслепљени информацијама које пратите искључиво на Ђиласовим и Шолаковим медијима, нисте могли ни да видите, ни да чујете најаву предизборног митинга Листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане“ у Ужицу.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ УЖИЦЕ

Чини се да су представници Листе „Србија против насиља“ у силној жељи за јединством и нормалношћу ових дана потуно изгубили компас. Нису прошла ни три дана од расписивања избора, а они су бирачима понудили све, осим нормалности.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Лустрација, освета, хапшење, отимање .... у неколико речи програм Листе коју су Ужичанима представили Срђан Миливојевић и Мирослав Алексић у говорима препуним термина „против насиља“. Парадоксално, али истовремено обећавају сигурност, демократију и слободу.

САОПШТЕЊЕ ГО СНС УЖИЦЕ

Градски одбор Српске напредне странке Ужице најоштрије осуђује актере догађаја на Алексића мосту, који је узнемирио грађане Ужица.

САОПШТЕЊЕ ГО СНС УЖИЦЕ

Како се ближи 17. децембар тако из дана у дан имамо све више стручњака за грађевину, инфраструктуру, заштиту животне средине, саобраћај, образовање…

Наравно, без конкретних предлога и решења, већ искључиво са циљем да се чују и виде, јер су у прошлост одавно отишли, искључиво својим заслугама.

САОПШТЕЊЕ ГО СНС УЖЦЕ

Изгледа да је, као што то воли да каже наш народ „задње време дошло“.

Драган Ђилас говори о богатству председника државе, Драган Ђилас говори о корупцији,

САОПШТЕЊЕ ГО СНС УЖИЦЕ: ДВЕ МАГНЕТНЕ РЕЗОНАЦЕ И УЛТРАЗВУЧНИ АПАРАТ СТИЖУ У УЖИЦЕ

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас, на прослави 45 година постојања Института за кардиоваскуларне болести Дедиње, да ће у наредна два месеца држава обезбедити магнетне резонанце, мамографе и ултразвучне апрате, који ће уз набавку рендген апарата и ЦТ скенера коштати десетине милиона евра и поручио д

САОПШТЕЊЕ ГО СНС УЖИЦЕ

Градски одбор Српске напредне странке Ужице, на челу са председницом др Јеленом Раковић Радивојевић, најоштрије осуђује покушај премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, да недавне догађаје у Бањској повеже са сином председника Александра Вучића.

Pages