Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Опет лажи, опет обмана јавности, опет неистине. Такву политику уз Демократску странку у Ужицу очигледно води и Странка слободе и правде.

ГО СНС УЖИЦЕ: ОСТАВИТЕ БАР ДЕЦУ НА МИРУ!

Градски одбор СНС у Ужицу најоштрије осуђује монструозне изјаве и клетве које су се ових дана појавиле на друштвеним мрежама, а које се тичу деце председника Александра Вучића.
У беспоштедној борби за власт појединцима нису света ни деца ни породица.

подршка председнику вучићу у борби против криминала

Поједини политичари бившег режима, не бирају средства и савезнике у борби против Србије. Они уз подршку тајкуна, преко тајкунских медија, уједињени иза кољача Беливука, покушавају да сруше Александра Вучића и својим доласком на власт врате Србију у прошлост.

Апсолутна подршка политици председника Вучића

Градски одбор Српске напредне странке Ужице једногласно је подржао одлуку да се Небојша Стефановић разреши свих страначких и државних функција.

На састанку ужичких напредњака потврђена је апсолутна подршка политици председника Александра Вучића која Србију води у сигурну будућност.

Гро снс ужице: Христос васкрсе!

Градски одбор Српске напредне странке у Ужицу, свештенству и верницима Српске православне цркве, упућује честитку поводом највећег хришћанског празника Васкрса.

Pages