Саопштења

подршка председнику вучићу у борби против криминала

Поједини политичари бившег режима, не бирају средства и савезнике у борби против Србије. Они уз подршку тајкуна, преко тајкунских медија, уједињени иза кољача Беливука, покушавају да сруше Александра Вучића и својим доласком на власт врате Србију у прошлост.

Апсолутна подршка политици председника Вучића

Градски одбор Српске напредне странке Ужице једногласно је подржао одлуку да се Небојша Стефановић разреши свих страначких и државних функција.

На састанку ужичких напредњака потврђена је апсолутна подршка политици председника Александра Вучића која Србију води у сигурну будућност.

Гро снс ужице: Христос васкрсе!

Градски одбор Српске напредне странке у Ужицу, свештенству и верницима Српске православне цркве, упућује честитку поводом највећег хришћанског празника Васкрса.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор СНС Ужице најоштрије осуђује насиље и вандализам које смо у претходна два дана могли да видимо на улицама Београда и још неких градова у Србији.

Лажни цар Милан мали

Лажна унија ”Оксфорд” је лажном цару доделила признање да је пример добре праксе у локалним самоуправама како он то рече у јулу месецу ове године.

Pages