Вести

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР, ОБИЛАЗНИЦА, БРЗА САОБРАЋАЈНИЦА, НОВА СПОРТСКА ДВОРАНА ЗА БОЉИ ЖИВОТ УЖИЧАНА

Ужице ће добити Клинички центар, који ће коштати најмање 100 милиона евра, то једини град у Србији који ће добити две магнетне резонанце али и дигиталне мамографе, најновије скенере и ултразвучне апарате. Држава ће финансирати и реконструкцију спортске дворане „Велики парк“.

СНАЖНА ПОДРШКА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

Три зарез пет милиона евра определила је Влада Републике Србије преко Канцеларије за дуално образовање и Национални оквир квалификација за Тренинг центар за дуално образовање, који ће у наредних годину дана бити изграђен у простору бивше касарне у Крчагову.

ТРАДИЦИОНАЛНО УРУЧЕНИ ЗЛАТНИЦИ БЕБАМА РОЂЕНИМ НА ДАН ГРАДА

„Ми овде се радујемо свакој рођеној беби и желимо да их у времену пред нама буде много више. Вељко Маринковић и Валентина Челиковић рођени су 9. октобра, на дан када обележавамо Дан града Ужица и ми као и претходне две године на посебан начин славимо њихово рођење.

АКТИВИСТИ ГРАДСКОГ ДОБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ УЖИЦЕ НА ИНФОРМАТИВНОМ ШТАНДУ НА ГЛАВНОЈ УЛИЦИ

Наставља се низ активности Градског одбора Српске напредне странке Ужица - активисти су на информативном штанду на Главној улици разговарали са суграђанима о предстојећим активностима.

Заједно, ка бољој будућности - Србија не сме да стане!

ЗАВРШЕТАК РАДОВА ПРВЕ ФАЗЕ СПОМЕНИЧКОГ КОМПЛЕКСА НА КАДИЊАЧИ

Завршава се прва фаза грађевинских радова на најугроженијем делу споменичких композиција у току које су замењене приступне стазе и плоче у Амфитеатру Ужичке републике, са посебним акцентом на плато око спомен-костурнице, средствима Министарства за рад, борачка и социјална питања.

КРЕЋЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА „ПРВЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ КРАЉА ПЕТРА II”

„Радовима на енергетској санацији најстарије ужичке основне школе и вртића „Невен“ настављамо велики инвестициони циклус везан за реконструкцију школа и вртића“, истакла је после потписивања уговора са извођачем радова, градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић.

Pages