Вести

Вучић: Србију волим највише на свету

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да му на памет не пада да мандат завршава ратовима и сукобима, иако смо, како је рекао, нашу војску ојачали, али у циљу одвраћања опасности.

Вучић је истакао да ће учинити све да сачува људе и да мајкама децу не враћа у ковчезима.

ПОТПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ И МИНИСТАРКА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА МАЈА ГОЈКОВИЋ ПОСЕТИЛА УЖИЦЕ

ПОТПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ И МИНИСТАРКА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА МАЈА ГОЈКОВИЋ ПОСЕТИЛА УЖИЦЕ

Поводом 75 година рада Народног музеја Ужице, потпредседница Владе и министарка културе и информисања Маја Гојковић присуствовала је отварању изложбе “Накит кроз време – непролазна лепота и мајсторство“.

У Ужицу одржан састанак Српске напредне странке

Данас, у Ужицу, одржан је састанак Српске напредне странке на нивоу Златиборског округа, коме су присуствовали председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, потпредседник Главног одбора СНС Александар Шапић и координатор СНС за Златиборски, Моравички и Рашки округ Крсто Јањушевић.

Град Ужице имаће подршку Министарства за бригу о породици и демографију

Град Ужице имаће подршку Министарства за бригу о породици и демографију, закључено је после састанка градоначелнице Ужица др Јелене Раковић Радивојевић са помоћницом министра Александром Чамагић.

У KРАЉЕВУ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ

У Краљеву су данас градоначелници и председници општина са министарком рударства и енергетике Зораном Михајловић потписали уговоре о суфинансирању програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова.

Вучић: све што су урадили, урадили су против интереса српског народа

Председник Републике Србије Александар Вучић оценио је поводом недавно усвојене декларације о Сребреници у Скупштини Црне Горе, да све што су урадили, урадили су против виталног интереса српског народа, стављајући му тако жиг геноцида.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ЧЕСТИТАЛА УСПЕХЕ И МЕДАЉЕ

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ЧЕСТИТАЛА УСПЕХЕ И МЕДАЉЕ НЕБОЈШИ ЂУРИЋУ И ИВАНИ ПЕТРОВИЋ

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић са сарадницима посетила је на тренингу на Градском стадиону наше параолимпијце и честитала им на оствареним успесима и медаљама које су донели са Европског првенства у Пољској.

Pages