Вести

Ужице подржава Вучића, напредњаци најбољи на изборима за месне заједнице

На конференцији одржаној у просторијама СНС у Ужицу повереница Градског одбора, Ивана Стојиљковић пренела је грађанима став Градског одбора на основу кога се даје безрезервна подршка Александру Вучићу на предстојећим изборима за председника странке заказаним за 25. јануар.
 
“Чињеница да је Владимир Цвијан истакао своју кандидатуру за место председника Српске напредне странке и да јавно износи своје ставове и критике на рачун актуелног председника, господина Александра Вучића, је још један доказ да је СНС странка изграђена на принципима демократије и уважавању свачијег мишљења. Па чак и ако је то мишљење потпуно погрешно. Овом приликом желим да саопштим јавности да је Градски одбор СНС Ужице донео једногласну одлуку којом безрезервно подржава господина Александра Вучића на предстојећим изборима за председника Српске напредне странке. Председник Александар Вучић има сјајне резултате иза себе, ужива апсолутно поверење ГО СНС Ужице и ми не видимо никог другог ко је бољи да води нашу странку и да води Србију ка лепшој будућности и развоју. Надамо се да спекулације у вези непоштених и незаконитих радњи које се крију као позадина кандидатуре господина Цвијана нису истините. Мотив за било чије кандидовање треба да буде интерес грађана Србије, а не сопствени интерес. Нисмо имали прилике ни да чујемо који је то програм који господин Цвијан нуди члановима , односно која је његова визија развоја странке и Србије. Како таквог програма нема наш избор је био врло лак. Оно што је добро не треба мењати и зато председник Вучић од Ужица добија највећу могућу подршку у даљем раду и поруку од свих чланова странке да рачуна на нас.” рекла је Стојиљковићева.
 
Повереница је обавестила ужичку јавност и о апсолутној победи напредњачких кадрова на изборима за чланове Савета месних заједница Града Ужица:
 
“Овом приликом бих такође упознала грађане Ужица са неким подацима у вези протеклих избора за месне заједнице. Седмог децембра су, након сеоских, одржани и зборови у градским месним заједницама и након прегледаних спискова изабраних чланова Савета месних заједницаподатак је да су око 90 процената изабраних кандидата  кадрови Српске напредне странке, на шта смо јако поносни. Ово је још један знак да нам грађани Ужица верују највише, а ми обећавамо да ћемо то поверење оправдати својим радом и залагањем. Утврдићемо јасне критеријуме на основу којих ће се располагати средствима намењеним за месне заједнице и улагаће се онде где је то најпотребније. Овом приликом се захваљујем свим грађанима који су изашли на зборове и указали нам поверење. На овакав исход ових избора не гледамо као на велику победу већ као на велику одговорност коју имамо према свим становницима територије Града Ужица коју смо спремни да преузмемо као највећа странка у Србији.”