Вести

У Ужицу одржан састанак Српске напредне странке

Данас, у Ужицу, одржан је састанак Српске напредне странке на нивоу Златиборског округа, коме су присуствовали председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, потпредседник Главног одбора СНС Александар Шапић и координатор СНС за Златиборски, Моравички и Рашки округ Крсто Јањушевић.
У име Градског одбора Српске напредне странке Ужице гостима је добродошлицу пожелела др Јелена Раковић Радивојевић.
„Србија, на челу са председником Републике Србије и председником Српске напредне странке Александром Вучићем и Владом на чијем челу је премијерка Ана Брнабић, се у претходном периоду већ развила и ојачала у мери, у којој то многима у иностранству, али и у нашој земљи смета. Не обазирући се превише на то, ми настављамо даље ка свим зацртаним циљевима и у остварење планова који ће грађанима донети још виши стандард и још боље услове за живот и рад.
И Златиборски округ убрзано се гради и развија. У свим општинама видљиви су резултати учињених напора и преданог рада. Ауто-пут до краја ове године стићи ће надомак Ужица, а затим ћемо добити и деоницу до Котромана. Почиње изградња обилазница, а увелико се ради реконструкција и изградња путева почев од оних првог реда до оних у селима. Издвајања за комуналну инфраструктуру, здравство, спорт, културу све су већа и значајанија, а ускоро решавамо и проблем отпадних вода. Имаћемо ускоро у функцији и аеродром Поникве који ће допринети развоју целог Златиборског округа.
Градићемо вртиће и проширивати постојеће, санирати и опремати школске објекте јер наша деца заслужују најбоље.
Политика и Србија, на чијем челу је Александар Вучић, гарантују нам бољи живот, мир и сигурност, а сви ми трудићемо се да је пратимо, али и сами предано радимо јер једино тако можемо до јаке и развијене Србије, сваког њеног округа и општине или града.“