Вести

ШТИТИЋЕМО ИНСТИТУЦИЈЕ ОД НАСИЉА КОЈЕ ПРОПАГИРА ТЗВ. САВЕЗ ЗА СРБИЈУ

Одборници Српске напредне странке у ужичком парламенту заједно са одборницима коалиционих партнера од данас ће физичким присуством бранити градску скупштину од могућег упада присталица тзв. Савеза за Србију.

Михајло Балабан, одборник СНС је овим поводом рекао: "Одлучили смо да заштитимо институције од насиља које спроводи и пропагира тзв. Савез за Србију. Зато ћемо од данас па све док то буде неопходно својим физичким присуством бранити градску скупштину.

Желимо да поручимо да немамо ништа против мирних протеста, нити људи који мисле другачије, али да се на власт једино може доћи изборима, а не дивљањем, хулиганством, кршењем закона, Устава и угрожавањем безбедности грађана Србије.

Потпуни је апсурд да опозиција истиче транспаренте „СТОП НАСИЉУ“, а да истовремено ломе ограде, разбијају стакла, на силу упадају у зграду РТС-а, у београдску скупштину, да носе вешала, моторне тестере, вређају жене, прете шамарима и слично.

Чиста је срећа да нико до сада није озбиљније повређен, а како бисмо спречили да до тога дође, окупили смо се данас овде и поручујемо:

СТОП НАСИЉУ, СТОП ФАШИЗМУ КОЈИ ПРОПАГИРА БОШКО ОБРАДОВИЋ, СТОП ДАЉЕМ БОГАЋЕЊУ ТАЈКУНА ПОПУТ ЂИЛАСА И ЈЕРЕМИЋА, СТОП ОНИМА КОЈИ СУ ПРЕКО ДЕЦЕНИЈУ УНИШТАВЛИ И ДЕМОЛИРАЛИ ДРЖАВУ СРБИЈУ И ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ!

Желимо јаку, снажну и просперитетну државу, какву граде председник Александар Вучић и Влада Републике Србије, желимо сложну државу, а не земљу у којој грађане хушкају да се окрећу једни против других, на задовољство свих непријатеља Србије."