Вести

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПРОСТОРИЈА ДОМА ПЕНЗИОНЕРА У СЕВОЈНУ

„Брига о грађанима и квалитету њиховог живота задатак је коме смо у потпуности посвећени. То показујемо реализацијом бројних пројеката међу којима је и реконструкција просторија Дома пензионера у Севојну“, истакла је после обиласка радова градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

„Више од 6 милиона динара вредни су радови који се изводе, а са циљем да најстарији грађани једине ужичке општине добију адекватан простор за дружење и реализацију клултурних и забавних догађаја.
У току претходне године определили смо око 3,6 милиона динара за реконструкцију кровне конструкције и лимарске радове на овом објекту. Сада смо у сарадњи са нашим компанијама Ваљаоницом бакра, Импол севалом и Јединством, које су донирале одређен износ средстава, кренули у извођење осталих радова вредних око 2,6 милиона динара. Ти радови обухватају замену столарије, електроинсталација, подова, малтерисање и кречење зидова али и израду термоизолације и фасаде. Изводи их ЈП „Стан“ и према очекивањима биће завршени у наредна два месеца“, нагласила је градоначелница.