Вести

ПОЧИЊЕ ,,ТУРНИР ШАМПИОНА" У ОДБОЈЦИ

Трећи по реду ,,Турнир шапиона” почиње данас и игра се до недеље, 10. септембра, у хали Велики парк. Одбојкашки клуб ,,Јединство" је организатор, град Ужице покровитељ, а поред одбојкашица ,,Јединства", учествују Црвена звезда, Тент из Обреновца и екипа Уба.

Директорка ,,Јединства" и потпредседница ОСС Весне Читаковић Ђуришић, каже да је за ,,Јединство" посебна година јер слави 55 година постојања, током којих је остварила највеће успехе и један је од најтрофејнијих клубова.

-Имамо још један важан задатак и обавезу, да помогнемо нашој бившој играчици Људмила Троцко, која нам је донела другу титулу и други куп. Због лошег здравственог стања њој су неопходне четири операције и за две смо већ прикупили новац, па се надамо да ћемо неопходних око 1 300 евра прикупити донацијама у наредна два дана.

Добродошлицу одбојкашицама и успешан турнир пожелео је члан Градског већа, Ратко Трмчић.

-Радује нас што ће Ужице овог викенда заиста бити град спорта, поред врхунске одбојке, играће се и фудбал оквиру ,,Трофеја Радомир Антић”. Све то биће одлична увертира за наредну годину у којој ћемо бити домаћин МОСИ игара. Позивам све суграђане да испрате утакмице и подрже Јединство на путу ка новим великим успесима.

Турнир има хуманитарни карактер, па ће у кутију која ће бити постављена у хали, моћи да се донира новац за лечење бивше играчице Људмиле Троцки.