Вести

Отворено 220 метара пута ка засеоку Тешићи

U mesnoj zajednici Zlakusa svečano je otvoren novi, asfaltirani put ka zaseoku Tešići. Vrednost puta, čija je dužina 220 metara, je 641.000 dinara.

U mesnoj zajednici Zlakusa svečano je otvoren novi, asfaltirani put ka zaseoku Tešići. Vrednost puta, čija je dužina 220 metara, je 641.000 dinara, a nju su zajedno finansirali užička Direkcija za izgradnju i građani.

Užički gradonačelnik Saša Milošević rekao je da ovaj put predstavlja samo jedan od pokazatelja da se, i pored smanjenih sredstava, ulaže u gradsku infrastrukturu i to ne samo u gradskim već i u seoskim mesnim zajednicama.

“Pored investicija u puteve, mi ćemo nastaviti da ulažemo u izgradnju kanalizacionih mreža, javne rasvete, ali i da istovremeno i vraćamo sve one dugove koji su nam ostali iz prethodnog perioda.”

Direktor Direkcije, Nikola Maksimović naveo je da su sprovedeni tenderi za više putnih pravaca:

“Radi se ili će otpočeti radovi u mesnim zajednicama Bele Zemlje, Kačer, Nikojevići, Gostinica, Sevojno, Krvaci, Volujac čime ćemo podići kvalitet putne infrastrukture i građanima omogućiti da se kvalitetnije kreću i obavljaju svoje poslove.”