Вести

Одржана већ четири часа бесплатног курса енглеског језика

Српска напредна странка организовала је бесплатну обуку почетног нивоа у просторијама РЦУ где петнаест полазника вредно учи уз помоћ Јасмине Спасојевић, дипломиране професорке енглеског језика.

Курс је почео 1. новембра, а због капацитета учионице Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању нису могли да буду примљени сви заинтересовани грађани. На позив Српске напредне странке за ову обуку јавио се велики број грађана, чланова странке и оних који то нису, а ранг листа је направљена тако што су предност имали они којима је потребан почетни ниво енглеског језика.  Старосна структура полазника курса је разнолика, од двадесет па до четрдесет година у просеку.

Завршетак овог курса планиран је за крај фебруара или средину марта наредне године односно онда када се одржи и последњи, седамдесети час. Након тога биће организована још једна обука почетног нивоа за нове полазнике као и обука напредног за оне који су прошли почетни курс.

Српска напредна странка се и овом приликом захваљује Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању који је изашао у сусрет организовању овог курса уступањем сопственог простора и опреме.

За више информација обратити се на телeфон: 031/601 602 или путем маил-а: [email protected]