Вести

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА МОНОГРАФИЈЕ ,,МИСИЈА ДОБРОТЕ"

Слободанкa Мирa Станковић Ћирковић, дугогодишњa председницa Кола српских сестара, одржала је промоцију у Свечаној сали Градске куће у оквиру Програма обележавања Дана града, монографије под називом ,,Мисија доброте”.

Градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић, позвала је суграђане да прочитају књигу која сведочи о свим хуманитарним окупљањима, подели пакета хуманитарне помоћи током најтежих дана у српској историји, али и деловању чланица Кола у сфери културе и  образовања.

-Имате разлога да будете поносне, а ми сви заједно са вама на ово дело, којим одајемо  дужно поштовање нашим доброчинитељкама, мајкама и сестрама, чија је мисија била и остала - мисија доброте. Њима одајемо почаст, а будућим генерацијама остављамо у наслеђе огромну вредност, из које ће учити како се руше све препреке у намери да се пружи помоћ, подршка, љубав и пажња онима којима је најпотребнија. Сигурна сам да ће се захваљујући свима вама и у наредном веку и вековима увећавати љубав, доброта и повезаност, на једином исправном путу, путу милосрђа и доброчинства.