Вести

ОДЛУЧНО, ЈАСНО И ГЛАСНО ЗА ПОБЕДУ ЛИСТЕ КОЈА ГАРАНТУЈЕ БУДУЋНОСТ

„Ужичани имају много разлога да буду поносни на све што је у протеклих десет година урађено у овом граду“,поручио је у Ужицу Никола Селаковић кандидат са Листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ , после трибине „Изазови у одрастању“ у организацији жена Српске напредне странке Ужице. Председница Градског одбора др Јелена Раковић Радивојевић позвала је суграђане да 17. децембра изађу на изборе и одлучније него икада подрже политику која гарантује наставак реализације важних и великих пројеката којима ће се поносити генерације Ужичана које долазе.

О изазовима током одрастања деце у периоду адолесценције говорила је докторка Звездана Турудић током друге по реду трбине одржане у организацији Тима „жена за жену“ Српске напредне странке Ужице. Гошћа трибине, Анђела Церовић, говорила је искуству одрастања без родитељског старања и значају подршке града и државе, а председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице, др Јелена Раковић Радивојевић, поручила је да су ове трибине само део активности које се реализују са циљем стварања здравог друштва и чврстих темеља за сигурну будућност.

„Политика коју води председник Александар Вућић омогућила је огроман напредак у области популационе политике и бриге о деци и младима и то ће бити нешто што ће бити приоритет и у наредном периоду. Много смо урадили на унапређењу инфраструктуре и наставићемо у том правцу, али оно што је још важније наш највећи задатак је брига о сваком човеку овог града и државе. Тај задатак сви смо веома озбиљно схватили и учинићемо све да квалитет живота свих наших грађана из дана у дан буде све бољи. Захваљујући снажној подршци државе решили смо бројне вишедеценијске проблеме Ужичана и на прагу смо оставрења историјски важних инвестиција, попут обилазнице и реконструкције и доградње Опште болнице Ужице. Стотине милиона динара уложили смо у енергетску санацију објеката јавне намене и породичних кућа, а данас потпуно другачије изгледају и наше школе и вртићи. Другачије данас изгледа и Крчагово али и тврђава Стари град.
Ужице мора бити град у коме млади остају и зато не смемо дозволити да стану све започете инвестиције. Листа „Александар Вучић- Србија не сме да стане „ мора победити убедљивије него икада. И биће тако јер Србија не сме да стане и Ужице не сме да стане! Због свих грађана ове земље и будућности наше деце“, поручила је председница ужичких напредњака др Јелена Раковић Радивојевић.

О резултатима је говорио и Никола Селаковић кандидат са Листе Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

„Параметри показују да је у Ужицу незапосленост у односу на период из 2012. године смањена за 63 посто. 6 120 незапослених било је у Ужицу 20212. године а данас их је 2 295 што показује да расте број запослених. Захваљујући томе Ужице има за 125 посто или ако хоћете у бројевима три милијарде већи буџет , буџет који је са 2,4 порастао на 5,4 милијарди динара и због тога не чуде сви реализовани пројекти. Овде се годишње асфалтирало 60, 70 километара сесоких путева што неко раније није успевао у мандату да асфалтира. Уређене школе и обданишта, вртић на Царини који град сам гради озибиљан је напредак и разлог за понос и похвалу. Ако сами нисмо спремни да хвалимо све што смо урадили, неће то сигурно чинити ни наши политички противници на предстојећим изборима“, нагласио је Селаковић уз позив Ужичанима да 17. децембра изађу на изборе и да јасно, недвосмислено и без икакаве дилеме кажу да неће дозволити да Србија стане и да се заустави оно што је резултат озбиљног марљивог и вредног рада на оздрављењу Србије.