Вести

ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Обележена је слава Градског одбора Српске напредне странке, Света Петка. У присуству пријатеља, сарадника и колега, церемонија ломљења славског колача обављења је у просторијама странке.

Овом приликом, све присутне је поздравила председница Градског одбора Српске напредне странке и градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић.

-Борили смо се са економским кризама, елемементарним непогодома, пандемијом ковида, огромним притисцима, али захваљујући мудрој политици донедавног председника странке и председника наше државе Александра Вучића успели смо да нашу Србију сачувамо и да је из дана у дан све више развијамо.
И наш град данас изгледа другачије, после бројних инвестиција и пројеката које смо реализовали, а биће сигурно и лепши и бољи када завршимо све што смо започели и планирали да урадимо.
Неки циљеви већ су остварени, а биће и остали, јер ћемо сви заједно наставити да радимо са огромном енергијом и уз подршку наших суграђана.
Неће бити лако, јер у тренутку у коме се налазимо бићемо суочени са бројним лажима, манипулацијама и притисцима, али верујем да ћемо упркос томе наставити да идемо напред сложнији него икада.
Срећна нам слава! Живела Србија! Живело наше Ужице!