Вести

„НЕ ЖЕЛИМО У ПРОШЛОСТ, ВЕЋ У ИЗВЕСНУ И ЛЕПШУ БУДУЋНОСТ“ , ПОРУЧИЛИ ОКУПЉЕНИ НА ВЕЛИКОМ ЗБОРУ ГРАЂАНА У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ КРВАВЦИ

О свим пројектима који су реализовани у претходном периоду, али и плановима за наредну годину са грађанима месних заједница Крвавци, Злакуса и Горјани разговарала је председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице др Јелена Раковић Радивојевић. Била је ово прилика да се представе и канидати из Ужица за народне посланике Весна Читаковић и Бранка Будимир које се налазе на Изборној листи „Алесандар Вучић- Србија не сме да стане“.

„Морам да вас подсетим да је све што смо урадили запаво резултат доброг амбијента створеног у претходних десет година захваљујући политици нашег председника Алкександра Вучића и Српске напредне странке. У мирној и стабилној држави, чија економија и прривреда се развијају могуће је радити на реализацији важних пројеката и решавању проблема свих грађана“, истакла је председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице др Јелена Раковић Радивојевић.
Она је подсетила на многобројне успешно реализоване пројекте у претходном периоду, који су допринели квалитетнијем животу свих грађана ове три велике месне заједнице.

„Ми смо успели да овде у Крвавцма али и Злакуси и Горјанима урадимо доста тога. Сигурно сте поносни а и ми са вама на школу у чију рекоснтрукцију је уложено 70 милиона динара, опет захваљујући снажној подршци државе. Сведоци сте и радова који се тренутно изводе на рекострукцији игралишта за шта смо из буџета града издвојили око пет милиона динара. Решили смо и још један од горућих проблема, рекоснтрукцијом Влајковог пута вредном око 15 милиона динара и наравно заједно са вама асфалтирали смо сваке године нове путне правце у вашим месним заједницама.

Доста тога јесте урађено, али не смемо стати, јер планирамо да наредне године реконструишемо школу у Злакуси, отворимо вртић и направимо фискултурну салу. Настављамо и радове на изградњи водовода Потпећ, решили смо коначно годинама нерешене имовинско правне односе, имамо уговор са извођачем и у зависности од временских прилика кренућемо у радове, ако не сада онда са првим данима пролећа. Наравно планирамо и наставак гасификације овог подручја али и решавање проблема са канализацијом у Горјанима. Изградњом Регионалног постројења за пречишћавање отпадних вода и тај проблем биће решен у потпуности.

Драги моји суграђани верујем да смо сви на истом задатку, а то је стварање што бољих услова за живот и рад, али и будуће генерације. Зато наша Србија не сме да стане. Сигурна сам да ћемо то никада одлучније потврдити и 17. децембра, када одлучујемо да ли желимо да се вратимо у прошлост или да заједно корачамо ка будућности, јер Србија не сме да стане и Ужице не сме да стане!“

Била је ово прилика и да више од 150 грађана колико их је присуствовало овом великом збору поставе питања и добију одговоре, везано за проблеме које имају. Такође, чули су се и конкретни предлози који ће допринети унапређењу услова и још бољем квалитету живота.