Вести

НАСТАВАК ПЛАНИРАНИХ ИНФРАСТРУКТУРНИХ РАДОВА

У улици Марије Маге Магазиновић завршени су радови, извођени у протеклих месец дана на замени дотрајалог топловода и оштећене водоводне мреже. То ће омогућити пре свега квалитетније и сигурније снабдевање топлотном енергијом, корисника котларнице „Блок Златибор“.

Градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић, истакла је да се радови на инфраструктури настављају пуним темпом све до краја грађевинске сезоне.

-Поред радова на топловоду санирали смо проблематичан шахт на раскрсници улица Марије Маге Магазиновић и Љубе Стојановића и извели неопходне радове за гасни кондензатор за Народно позориште. Замењене су и оштећене водоводне и канализационе цеви и део улице у коме су извођени поменути радови је припремљен и асфалтира се, а урађена је и реконструкција тротоара. Недавно смо као што знате реконструисали и део Немањине улице а све док траје грађевинска сезона радиће се на санацији градских саобраћајница и асфалтирању путева у сеоским месним заједницама. Ребалансом буџета обезбедили смо и додатних 220 милиона динара и оно што је веома важно очекујемо и подршку државе за путну инфраструктуру , односно озбиљније реконструкције градских улица и сеоских путева.