Вести

,,ЛАЛЕТОВЕ МУЗИЧКЕ ВЕЧЕРИ" И КОНЦЕРТ САШЕ МАТИЋА

Крај овогодишњег Културног лета у Ужицу обележиће ,,Лалетове музичке вечери” и концерт Саше Матића на Тргу партизана. Током претходних, летњих, месеци приређен је низ изложби, промоција, традиционалних фестивала и концерата, а програм је ове године обогаћен садржајима за децу и младе.

Филип Баралић, директор Градског културног центра, рекао је да ће у оквиру Културног лета за младе, 6. и 7. септембра од 19 часова биће приређен програм за децу и младе под називом ,,Лалетове музичке вечери”.

- У среду 6. септембра од 19 часова, на Тргу партизана, наступиће ученици и професори Музичке школе ,,Војислав Лале Стефановић”, док ће у четвртак од 19 часова наступити балетски студио ,,Марија Мага Магазиновић”, Театар 031 са дечијом представом ,,Место о ком сањам ја” и хор припремног и првог разреда наше Музичке школе. Оно што смо припремили за петак за све Ужичане, је велики концерт Саше Матића са почетком у 20. 30 часова и очекујемо да ће тај концерт заиста бити изузетно посећен.

Уз велику наду и оптимизам, Културно лето очекује нас и наредне године, када ће Ужице бити национала Престоница културе.