Вести

Комплетан Градски одбор Нове Србије приступио Српској напредној странци

Поводом преласка комплетног Градског одбора Нове Србије Ужице у Српску напредну странку, у просторијама Градског одбора СНС Ужице, организована је конференција за медије на којој је и присуствовао председник Извршног одбора Дарко Глишић.

Према речима Бобана Перишића досадашњег председника Градског одбора Нове Србије у Ужицу, Александар Вучић је једини гарант да ће наша уверења бити испуњена, па је тим поводом руководство Нове Србије у Ужицу на синошњој одржаној седници одбора донело једногласно одлуку о колективном преласку у редове Српске напредне странке.

„Водимо доследну политику и на задњим председничким изборима смо подржали кандидатуру Александра Вучића, а супротно одлуци централе странке. Наша политика је увек иста и остаће иста за разлику од централе Нове Србије чија се политика у протеклих пар година, посебно задњих пар месеци значајно променила. Ми у Ужицу нисмо спремни да подржимо кандидатуру Александра Шапића, Ђиласа или Вука Јеремића, и то је оно против чега смо се борили“, рекао је Перишић.

Он је додао да је једино политика Српске напредне странке и Александра Вучића гарант да ће бити испуњени крупни инфраструктурни пројекти у ужичком крају, попут аутопута, реконструкције аеродрома Поникве, изградње обилазнице и тунела испод Кадињаче.

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, изјавио је да Велимир Илић, сада када је остао без странке и у Ужицу, као и у многим другим градовима и општинама, сада може на миру са осталим својим компањонима да подржава Ђиласа и Шапића и као неке ваше комшије у Чајетини да мрзи Вучића до миле воље, јер је то једина политика коју заступа у последње време.

,,Од Илића су се једино могле чути увреде и најогавније речи на рачун Александра Вучића и његове породице. Не треба да чуди што људи одлазе од њега и што му се странка гаси од места до места и што она чини ми се ни у Чачку више не постоји. Његова политика га је сама довела довде, па нек види где је грешио. Оно што ми желимо јесте да са овим људима направимо и учврстимо један добар тим који ће направити нешто добро за ужички крај. И да 4. марта покажемо и у Севојну да ће људи гласати за политику и резултате, а не за 10 или 20 евра, колико им нуди Милан Стаматовић из Чајетине, покушавајући да за те паре купи четири године њиховог живота. Људи треба да гласају за рад и добре планове”, рекао је Глишић наводећи да нема Севојно њива које може да прода за милион евра као Чајетина на Златибору, па да може од тога да живе.