Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОБИШЛА РАДОВЕ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ГОСТИНИЦА

У току је асфалтирање путева, у складу са уговорима који су потписани са мештанима, у више сеоских и градских месних заједница. Градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић, са својим сарадницима је обишла Гостиницу и разговарала са мештанима.

-Дакле, радимо оно што је њима најпотребније и што ће им у великој мери олакшати живот и рад. Око 10 милиона динара вредни су радови које овде изводимо и то радимо тако што 33 одсто средстава издвајају грађани а 67 одсто град. Иако је првобитно и овде у Гостиници и у другим месним заједницама био планиран мањи обим радова, успели смо да са два ребаланса обезбедимо додатна средства и урадимо много више путева. Настављамо све док време то дозвољава, јер желимо да у свим месним заједницама урадимо све оно што од нас очекују грађани, а наравно и оно што не успемо сада урадићемо са почетком нове грађевинске сезоне. И наредне године наш град биће велико градилиште и по питању путне инфраструктуре и по питању свих осталих пројеката везаних за Престоницу културе, а знате да их није мало. Такође радићемо и реконструкцију неколико важних градских саобраћајница и регионалних путева, а настављају се и радови на изградњи фекалне канализације, водоводне и гасоводне мреже.

Драган Познановић, председник савета Месне заједница Гостиница, захвалио се у име својих суграђана, а захвалност је изразила и мештанка Драгана Кондић.