Вести

Гостовање поверенице ГО СНС Ужице на ТВ Лав (видео)

Повереница Српске напредне странке у Ужицу, Ивана Стојиљковић, гостујући на телевизији Лав говорила је прослави поводом петогодишњице од оснивања странке као и о циљевима који су планирани за будућност.

„Иако је био радни дан у Арени и испред Арене било је око 50.000 људи испуњених позитивном енергијом. Повод није била само свечаност и прослава, то је био пресек ствари односно резиме нашег досадашњег рада у претходних пет година, а нарочито у последњих годину дана колико смо на власти. Јубилеј је одржан у тренутку када наша странка бележи рекордну подршку грађана. То нам не дозвољава да се опустимо већ нас још више обавезује. Овако велики број присутних у Арени је доказ да људи поново верују у своју државу.Најјачи утисак је енергија оних који су били присутни. Лепо  је видети да постоји међусобна љубав и нада да све може да буде много боље, да сви верујемо у то и када се људи тако уједине око заједничког циља јасно је да је то заиста и могуће.“рекла је Стојиљковићева.

Повереница  је истакла и циљеве за које је залаже председник СНС Александар Вучић: економија, оздрављење српске привреде, довођење инвеститора, отварање нових радних места и обећање да ће Србија 2020. године постати пуноправан члан Европске Уније.

„Неке ствари у нашој држави су дуго скриване под тепих. Лажна медијска приказивања да је све бајно и сјајно сада су испливала на површину. Српска напредна странка је јавно показала грађанима да стање у држави није сјајно, а нарочито у јавним предузећима и установама. То је нешто са чим ми сада морамо да се боримо и ту ће бити прилично непопуларних резова, али нам је драго да су људи препознали да ми то радимо са искреним мотивима.“

СНС на свим нивоима трпи тешке ударце од људи који су до јуче били на власти и који су се бавили медијским манипулацијама, а овакву ситуацију у држави нам оставили у наследство. Пре свега у питању је незапосленост кадровима који нису ни школовани за та места, затим бахатост у вођењу предузећа, недомаћинско понашање... ми наше политичке противнике никада не прозивамо именом и презименом и у томе се огледа наша култура, наш ниво и оно што ми очекујемо од неке нове Србије каква треба да буде.  Али верујте да све знамо. За стање на рачунима, за некретнине,  скупоцене аутомобиле и тако даље али тиме треба да се баве надлежне институције и ми смо сигурно да хоће јер им верујемо.“ рекла је Стојиљковићева.