Вести

ГЛАС ЗА ЛИСТУ ,,АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ“, ГЛАС ЈЕ ЗА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ!

„Још три дана деле нас од велике и можда највеће одлуке о будућности нашег града, наше земље и свих њених грађана.

У недељу, 17. децембра, одлучићемо да ли желимо напред ка бољој будућности, или назад у прошлост, коју сви желимо да заборавимо“, поручила је са великог штанда на Тргу партизана председница Градског одбора Срспке напредне странке Ужице др Јелена Раковић Радивојевић.

„Ја сам сигурна да ће грађани Ужица па и целе Србије никада одлучније и убедљивије подржати кисту „Александар Вучић- Србија не сме да стане“ и на тај начин омогућити да наставимо све што смо започели и остваримо оно што смо планирали.

Знате да је пред нама реализација историјски важних пројеката за овај град за које смо се напорним радом и залагањем изборили.

Зато позивам све Ужичане да у што већем броју изађу на гласање и подрже једину листу која им гарантује даљи раст животног стандарда и наставак улагања у здравство, школство, инфраструктуру и младе.

Људи су наша снага, а сви ми овде окупљени и они који су нас током претходних година и ове предизборне кампање снажно подржавали знамо да Србија не сме да стане!

И неће стати ни Србија ни Ужице, у то сам дубоко уверена“, нагласила је председница Градског одбора Српске напредне Ужице, др Јелена Раковић Радивојевић.