Вести

Гашић и Јовичић посетили Ужице

Потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Крушевца, Братислав Гашић и потпредседник Извршног одбора СНС, Александар Јовичић, посетили су Град Ужице и присуствовали састанку Повереништва.

На састанку је било речи о актуелним проблемима са којима се Ужичани свакодневно сусрећу и о улози Српске напредне странке у налажењу решења за излазак из кризе.  Говорило се и о свим досадашњим активностима као и о плановима за наредни период. Оба висока функционера дали су подршку Повереништву, као и многи који су за кратко време посетили наш град. Присутнима се обратио и господин Александар Јовичић који је већ трећи пут у Ужицу и који је задовољан начином на који Повереништво учествује у решавању актуелних проблема у граду.

Истог дана господин Гашић је уз помоћ копманије „Брзмин“ донирао Ужицу 40.000 литара флаширане воде која ће бити дистрибуирана установама којима је то најпотребније. На овај начин градоначелник Крушевца демонстрирао је солидарност и најавио нове пошиљке воде односно нову помоћ.

У свом обраћању медијима господин Гашић рекао је да ће се Градски одбор изјаснити о свом кандидату за новог градоначелника када за то дође време, односно након решења проблема водоснабдевања Ужица.

 „Нови кандидат, уколико га будемо имали мораће да ради много више и да доведе инвеститоре. Ако не можемо грађанима Ужица да направимо боље, онда не морамо да будемо у власти. Нико од нас се није родио у фотељама. Не може се седети скрштених руку и чекати. Због таквог става појединаца, који су се осетили моћни и самозадовољни, Председништво СНС је и донело одлуке о њиховој смени и изласку из власти у појединим општинама.“ рекао је Гашић.