Вести

ДР ЈЕЛЕНА РАКОВИЋ РАДИВОЈЕВИЋ ИЗАБРАНА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИЦУ УЖИЦА

Др Јелена Раковић Радивојевић изабрана за градоначелницу Ужица

Др Јелена Раковић Радивојевић, је тајним гласањем, добила већинску подршку ужичких одборника и тако постала прва градоначелница у историји Ужица. Др Јелена Раковић Радивојевић је претходних седам година успешно обављала функцију директора ужичке Опште болнице.

"Поред велике части и поноса што сам изабрана на место градоначелника, на мени је и велика одговорност у наредном периоду. Заједно са својим тимом, уложићу сву своју енергију да успешно водим овај град. Покушаћу да део свог радног искуства са досадашњег посла пренесем и на локалну самоуправу, како бисмо брже и ефикасније реализовали све планове и пројекте које смо зацртали и обећали грађанима Ужица."

Ужички одборници су за њеног заменика изабрали Драгољуба Стојадиновића, дипл.правника, као и чланове Градског већа. Представници Српске напредне странке у новом сазиву од данас су : Ратко Трмчић који ће бити задужен за област друштвених делатности, односно образовање, културу и спорт, Владимир Синђелић за месне заједнице, Иван Станисављевић за јавна предузећа, Миодраг Петковић за буџет и финансије, Слободан Шиљковић за саобраћај.