Вести

ДЕЛЕГАЦИЈА УЖИЦА У ПОСЕТИ УМАГУ

Градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић, и директорка Туристичке организације Ужице, Данијела Ђорђевић Арсић, биле су гошће градоначелника Умага и његових сарадника. Дугогодишња сарадња ова два града је изузетна, а ова посета била је прилика да се разговара и потенцијалној сарадњи у осталим областима, као и о заједничким пројектима прекограничне сарадње, који би били реализовани уз подршку Европске уније.

Градоначелник Умага, Вили Басанезе, његови заменици, Флориана Басанезе, Радин и Мауро Јурман, као и директор Туристичке организације града Умага, Милован Поповић, упознали су делегацију Ужица са културом, историјом и знаменитостима мултиетничког и мултикултуралног Умага, али и са богатим културно-уметничким летњим програмом.

Уз захвалност на позиву и гостопримству, градоначелница Ужица, др Јелена Раковић Радивојевић, истакла је да је веома важно наставити сарадњу два града у области туризма, који се у Ужицу у последњих неколико година убрзано развија, али и у свим осталим областима.