Вести

Дела говоре уместо речи

"Да дела говоре уместо речи показујемо бројним примерима. За неколико дана биће завршен тендер за избор извођача радова, а већ почетком наредног месеца почеће и сами радови на свеобухватној реконструкцији Здравствене амбуланте у Градској општини Севојно. 10 милиона динара су средства опредељена за реконструкцију која подразумева замену столарије, израду фасаде, реконструкцију тоалета, надстрешнице и дренажу око целог објекта. Тиме ће и запослени, али и грађани Севојна добити много боље услове, а квалитет здравствених услуга биће подигнут на много виши ниво.

Грађани Севојна, Ужица, али и свих општина Златиборског округа кроз четири године, колико ће трајати реконструкција и доградња Здравственог центра Ужице, добиће један од најмодернијих клиничко-болничких центара. За ту намену Влада Републике Србије определила је чак 80 милиона евра.

Јавно здравље наших суграђана на врху је листе наших приоритета и зато вас позивам да подршком листи Александар Вучић –Заједно можемо све, омогућите да наставимо развој Севојна, Ужица и целе Србије истим темпом."