Вести

ЧЛАНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА И ГЛАВНОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ МАЈА ГОЈКОВИЋ И ПРЕДСЕДНИЦА ГРАДСКОГ ОДБОРА ДР ЈЕЛЕНА РАКОВИЋ РАДИВОЈЕВИЋ НА ЧАЈАНЦИ СА ЖЕНАМА ИЗ УЖИЦА

Чланица Председништва и Главног одбора Српске напредне странке Маја Гојковић и председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице др Јелена Раковић Радивојевић, разговарале су са женама из Ужица о свим важним пројектима и инвестицијама и њиховом значају за даљи развој града.

Како је овом приликом истакла Маја Гојковић чланица Председништва и ГО Српске напредне странке Ужице је добар пример како изгледа град на чијем челу је једна жена.

„Чула сам од ових жена да су задовољне на који начин градоначелница управљ градом, свиђа им се тај женски принцип и снага, захваљујући којој се многе ствари у Ужицу мењају. Истакле су да овај град на неки други начин почиње да живи и да дише и да је то нешто што се у доброј мери осећа.

Такође, захваљујући свим пројектима који ће тек бити реализовани добре ствари дешаваће се и у будућности. Велика је ствар што Влада Републике Србије од Ужица прави регионални здравствеи центар али и то што ће усокоро Ужице добити две магнетне резонанце, мамографе и ултразвучне апарате. Тиме показујемо да нам је брига о човеку и здрављу на првом месту“.
Жене у Ужицу су према речима Маје Гојковић задовољне и изградњом и отварањем нових вртића, не само граду већ и у селима.

„У наредној години Ужице неће бити само град културе већ и град спорта и омладине због одржавања МОСИ. Ове жене надају се да ће актулена политика бити настваљена како би се наставиле и добре прмене по питању изједначавања одређених права, попут накнаде за породиљско боловање жена предузетница са онима које су запослене у јавном или приватном сектору. Чека нас још доста посла у будућности али смо спремни да наставимо да радимо и реализујемо све што је планирано“,поручила је Гојковић окупљеним женама.

„Жене из Српске напредне странке свесне су своје одговорности и циљева које желе да остваре. Оне су стуб породице и стуб нашег друштва, и ту њихову вредност препознао је председник Србије Александар Вучић, чија политика им је омогућила да пре свега у миру, а онда и атмосфери економске стабилности брину о својим породицама и развијају своје пословне каријере. Добиле су поверење и подршку да уколико желе буду и на врло одговорним и важним функцијама и показале да их веома добро обављају“, истакла је председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице др Јелена Раковић Радвојевић.

Према њеним речима укључене су у све важне пројекте и радују се и реконструкцији Здравственог центра и почетку радова на обилазници, историјски важним пројектима за даљи развој Ужица.

„Њихова енергија, храброст и оданост наша су највећа снага, којом ћемо наставити да развијамо Ужице и Србију. То ћемо показати и 17. децембра, огромном подршком Листи „Александар Вучић Србија не сме да стане“, свесне да је та подршка од кључног значаја за још бољу и извеснију будућност свих грађана“, закључила је председница Градског одбора СНС Ужице др Јелена Радивојевић.