Вести

Бабић: Грађани бирају између нормалне и тајкунске државе

На изборима 16. марта пред грађанима Србије су само две опције и они морају да се одлуче да ли желе приватну државу тајкуна или нормалну, просперитетну државу, поручио је у Ужицу члан Председништва Српске напредне странке Зоран Бабић.

"Једна је опција владе коју би направио Мирослав Мишковић и тајкун у политици Драган Ђилас, која би вратила Србију на старо и омогућила да Србија постане приватна држава неколико тајкуна и политичара који их подржавају. Друга је опција пристојне, нормалне Србије политичара који ће радити у интересу грађана и која ће се заснивати на снажним реформама, борби за свако радно место и убрзаном путу ка европским интеграцијама. Друга и једина животна опција је опција владе коју би формирао Александар Вучић и СНС", нагласио је Бабић.

Он је подсетио Ужичане шта је СНС урадила у протеклих 18 месеци, истичући бескомпромисну борбу против организованог криминала и корупције.

"Успели смо да пресечемо тај паклени ланац повезености између криминалаца, тајкуна и политичара. Пресекли смо ланац који је грађане Србије, само кроз уништене банке у државном власништву коштао стотине милиона евра. Променили смо слику Србије у свету, изградили најбоље односе са земљама у региону и успели да доведемо значајне инвеститоре попут Етихарда и Боша, а довешћемо и Мерцедес у Србију", рекао је Бабић.

Бабић је истакао и да је СНС иницирала изборе јер је свесна чињенице да се у Србији и даље тешко живи.

 "Желимо владу која ће радити у пуном капацитету, снажно ући у реформе друштва и снажно се борити за свако радно место, као што смо се снажно борили против криминала и корупције. Отвараћемо врата перспективнијем, уређенијем и бољем српском друштву", закључио је Бабић.

Извор: РТВ