ТОТАЛНИ ФИЈАСКО ТЗВ. ОПОЗИЦИОНОГ САВЕЗА У УЖИЦУ

Након неуспелог покушаја обмане Ужичана у вези измишљене забране одржавања скупа, лидери тајкунско-лоповске коалиције или тзв. опозиционог савеза доживеше још један дебакл у низу.  Поред 10 тзв. лидера и 30 припадника њиховог обезбеђења и још 20 представника медија, било је и присутно у Свечаној сали Градске куће још 50 људи са разних страна а најмање из Ужица. Зато их је посебно заболела чињеница да су се овде у центру Ужица обраћали понајвише Чајетинцима, Ивањичанима, Чачанима и Пожежанима и тек по којем рециклираном ужичком политичару.

И није случајно зашто Ужичани нису дошли на овај скуп коме је домаћин у сред Ужица био Милан Стаматовић.  Не желе Ужичани да слушају да им Драган Ђилас прича о борби против сиромаштва, човек који у исто време има на својим рачунима милионе евра.

Нису хтели ни да буду сведоци када Милан Стаматовић прича о борби против криманала а сви знају да су управо припадници тог миљеа његови блиски сарадници. Не верују Ужичани Вуку Јеремићу када се лупа у патриотске груди нити Борку Стефановићу и осталим демократама када брину о српским радницима , а управо су их они довели до просјачког штапа.

Видно незадовољни и нервозни лидери тајкунско-лоповске коалиције су напустили Ужице у својим скупоценим аутомобилима и договоре  за даље политчке наступе наставили у луксузним златиборским вилама.

Ужичани су и овог пута положили испит зрелости.