Саопштење за јавност кандидата за градоначелника Српске напредне странке, Тихомира Петковића

Коалиција „Александар Вучић - Србија побеђује“ окупљена око Српске напредне странке овом приликом се захваљује свим грађанима који су учествовали на недељним изборима и на тај начин овој политичкој утакмици дали пуни демократски легитимитет. Нешто више од месец дана изборне кампање у Ужицу протекло је у коректној атмосфери са толерантним гледиштима и прихватањем права на другачије ставове. Управо из тог разлога наша коалиција се захваљује и другим политичким опцијама и њиховим гласачима на још једном положеном испиту демократске праксе.

Наша коалиција је остварила убедљиву и рекордну победу. Искрено се захваљујемо Ужичанима на подршци захваљујући којој смо победили на 90 од 91 бирачких места и освојили два и по пута више гласова него на прошлим изборима уз још једно јавно обећање да ову победу схватамо као велику обавезу да још више и боље радимо.

Уколико будем изабран за градоначелника Ужица обећавам да ћу бити градоначелник свим грађанима Ужица. Будућност нашег града је у рукама Ужичана па самим тим позивамо све да се укључе у наше будуће активности и да на тај начин од Ужица стварамо бољи и лепши град за живот и рад.

Тихомир Петковић

Председник Градског одбора