САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Опет лажи, опет обмана јавности, опет неистине. Такву политику уз Демократску странку у Ужицу очигледно води и Странка слободе и правде.

Свесни своје немоћи као и чињенице да обе странке заједно у Ужицу имају свега неколико десетина присталица, а у грчевитој жељи за доказивањем да уопште постоје, преостаје им само да нападима на Српску напредну странку привуку пажњу на себе.

Овог пута мета бесмислених напада је прослава 13. рођендана Српске напредне странке одржана протекле суботе у Београду. Арена је била мала да прими све наше присталице и симпатизере који су овим поводом дошли у наш главни град.
Знамо да им је 25 000 људи унутра и још толико наших присталица испред Арене
трн у оку и да за њих делује потпуно обесхрабрујуће и депримирајуће, али очигледно је да су грађани Ужица и Србије препознали ко Србију води правим путем, путем напретка и у сигурну будућност, што су, по ко зна који пут, својим гласом или у овом случају присуством и потврдили.

Поносни смо на чињеницу да Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем ужива огромну подршку Ужичана што је потврђено на претходним изборима. Исто тако, потпуно смо свесни да велики број наших суграђана који је желео да присуствује прослави рођендана своје странке није могао да уђе у Арену. Тако да њихове речи о наводном организовању ђака Економске школе за одлазак у Београд немају утемељења у истини, односно апсолутна су лаж и бесмислице.

Повереништво СНС Ужице