Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Политика заснована на лажима и обањивању јавности коју пропагира Драган Ђилас и Мариника Тепић очигледно је прихваћена и у Демократској странци у Ужицу. Да ли је мотив за изношење неистина свесно довођење у заблуду ужичке јавности или је просто незнање, у сваком случају невероватна је доза неинформисаности представника ове опозиционе странке.

Разумљиво је да наводи странке у нестајању, чији се редови из дана у дан осипају и чији ће резултати на наредним изборима бити у мери статистичке грешке, нису вредни пажње, али не можемо да останемо неми због грађана Ужица и Србије који заслужују да знају истину.
Одлуком председника Српске напредне странке Александра Вучића, др Јелена Раковић Радивојевић именована је за повереника Српске напредне странке у Ужицу. Чињеница је да је др Јелени Раковић Радивојевић ово прва страначка функција, и да није никада била на челу Градског одбора који је недавно распуштен, тако да су наводи које је у свом саопштењу изнела Демократска странка, апсолутна неистина.

Иако су наши политички неистомишљеници, морамо да се сложимо са њиховим наводима да Српска напредна странка у Ужицу никада није била јача, јединственија и да никада није имала боље резултате и признајемо да је то зато што очигледно грађани Ужица препознају и на тај начин вреднују наш труд, рад и преданост у намери да Ужице учинимо бољим местом за живот. Српска напредна странка је отворена странка за све оне који желе да дају допринос тој намери.