САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор СНС Ужице најоштрије осуђује насиље и вандализам које смо у претходна два дана могли да видимо на улицама Београда и још неких градова у Србији.

Добронамерни грађани Србије су могли да виде дивљачке нападе на полицајце који су обављали своју дужност и бранили српску имовину и институције. Разуларени хулигани су рушили оно што су стварале многе генерације пре нас.

Очигледно је да се вандали ни једног тренутка нису окупили да би исказали своју забринутост за здравље наших људи угрожено од стране глобалне пошасти-вируса COVID 19, нити да би подржали здравствене раднике који пружају надчовечанске напоре како би сачували здравље грађана Србије.
Јасно је да је управо овај тренутак изабран да би се Србија дестабилизовала и ослабила пред важне разговоре о будућности наше земље.

Политика Српске напредне странке и нашег председника Александра Вучића је политика стабилности, просперитета и политика сигурне будућности Србије, и као таква је препозната и подржана од стране грађана Србије. Управо то је разлог што ће, као и увек до сада, сви ови подмукли покушаји тајкуна и нарко-картела да изазову немире, бити осуђени од стране пристојне Србије.