Саопштења

Саопштење за јавност

Ових дана са падина Златибора стиже глас  да Милан Стаматовић (шеф организационог одбора странке у оснивању) и дружина крећу, ни мање ни више него  маршом на БЕОГРАД.

Много је мачку говеђа глава, рекао би наш народ.  А народ никада не греши.

Милан Стаматовић који безуспешно  прави нову странку, која би требала да му буде здравија од претходне три, решио је да руши владу и да маршира „против зулума СНС-а“, како каже.

У жељи да скрене пажњу на себе, заборавља да је ту исту Српску напредну странку на последњим парламентарним изборима  у Златиборском округу подржало 55 % грађана.

Да ли је Стаматовић сметнуо са ума да је на последњим председничким изборима наш председник Алексанадар Вучић освојио 57%, а он, Милан Стаматовић, 57 пута мање ?

Многе би грађане Србије, часних и поштених занимања, тобож представљао и у њихово  име марширао ка Београду Стаматовић.

Међутим, знају добро наши људи Стаматовића, и свакако да неће дозволити да их он представља и да  он брине за њихову децу и њихове плате.

Препознају наши људи да Стаматовићу није свето ни Косово и Метохија када је у питању борба за јефтине политичке поене.

Једино кога Стаматовић може представљати, марширајући ка Београду, јесу сви они криминалци који су уз његов благослов унаказили Златибор и претворили га у ругло, надајући се да их неће стићи рука правде.

На њихову жалост, а на срећу Србије, хоће свакако!

УЗАЛУД ВАМ МАРШ, господине Стаматовићу!

 

ГРАДСКИ ОДБОР СНС

УЖИЦЕ