Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ УЖИЦЕ

Насиље над Србијом и великом већином њених грађана који су на једини демократски начин, гласањем на изборима, донели одлуку о будућности земље, неприхватљиво је и најоштирије га осуђујемо!

Нисмо ни очекивали да ће они који ни поред , најгоре икада забележене кампање, нису успели да победе на изборима то лако прихватити. Овај сценарио њима је својствен годинама уназад, али смо сигурни да ће се институције ове државе бринути о бебедности својих грађана и њихове имовине. Њихова је имовина и зграда Скупштине града Београда који насилници по већ увежбаном сценарију ломе и покушавају да најгорим насиљем промене оно што се не може променити, а то је изборна воља.

Да ли и вечерас под слоганом „Србија потив насиља“ демонстрирате демократске вредности и бацајући каменице поручујете грађанима да би са вама били сигурни и безбедни?

Да ли је ово програм борбе против насиља којим сте се толико хвалили или једино што уствари знате?

Када не прођу најгнусније лажи и манипулације, следи насиље, рушење и паљење. Само заборавили сте да Србија не пристаје на уцене и да насиље најоштрије осуђује од кога год да долази. Воља грађана Републике Србије мора се поштовати и никакви покушаји рушења и упада у институције неће је променити.

Власт се господо, да вас подсетимо мења на изборима, а на мпоследњи одржаним пре тачно седам дана грађани ове земље недвосмислено су рекли шта желе. И уместо што рушите и ломите седите и осмислите шта је оно што ћете грађанима понудити кроз четири године када нас очекују нови парламентарни избори.

Председнику Александру Вучћу и овом приликом пружамо пуну подршку у одговорном вођењу Србије и политике која грађанима обезбеђује бољу и лепшу будућност.