Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ УЖИЦЕ

Господо из ССП-а, вероватно заслепљени информацијама које пратите искључиво на Ђиласовим и Шолаковим медијима, нисте могли ни да видите, ни да чујете најаву предизборног митинга Листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане“ у Ужицу. О овом скупу па и доласку председника Александра Вучића грађани и медији су уредно обавештени и позвани да присуствују, иако бисте ви волели да нису.

О стиду и сраму са вама је заиста сувишно дискутовати... да га имате НИКАДА се више не би огласили... а тек о обећањима...разлика је јасна ми наша испуњавамо, а ваша су се и тада а и данас завршавала на предизборним скуповима.

Ви говорите о отварању фабрика и довођењу инвеститора?

Па, да нисте затворили и распродали оне домаће које је Ужице имало, за новима не би било потребе.

Нормални и пристојни људи у Ужице су у протеклој деценији уложили много и зато ће Ужичане погледати у очи и рећи само оно што су чињенице.

Чињенице су господо из ССП-а, реконструисане школе и вртићи, стотине милиона уложених средстава у енергетску ефикасност , у потпуности реконструисане бројне градске улице, и стотитне километара асфалтираних сеоских путева, санирано клизиште у Коштици, магистрални цевовод у Севојну, нова Зелена пијаца, нови изглед ужичке тврђаве и кањона реке Ђетиње. Канализација у Турици али и на Белој Земљи о којој говорите гради се увелико, само што то ни себи не желите да признате, па се веђ виђено и очекивано, бавите лажима и обманама.

Чињеница је да су отпочели радови на обилазници, као што ће ускоро отпочети и радови у Општој болници, у коју да вас подсетимо, наредних дана стижу две нове магнетне резонаце.

Зато у Ужице председник Александар Вучић не долази крадом већ као сваки нормалан и пристојан човек ове земље, уз најаву и увек са задовољством. Са једнаким задовољством њега ће поздравити и грађани Ужица али и целог Златиборског округа, чије бисте ви демократско право да ускратите.

Врата спортске дворане отворена су за све па и за вас, али ви нећете доћи, не зато што ће вам неко то забранити, већ зато што не можете да поднесете истину о огромној подршци коју има политика Српске напредне странке и легално, на изборима, вољом грађана изабрани председник Србије Алексадар Вучић.

Циркусом би се могли назвати скупови на којима у недостатку адекватне подршке изнова смишљате нове лажи и обмане,претње и уцене, враћате пензије и повећавате плате. Само заборавили сте да сте их давно одузели и да их до данас нисте вратили онима којима припадају, грађанима Србије који ће се 17. децембра и тога сетити сигурно.

И зашто не рећи, знамо да сте плаћени по саопштењу, од лопова Драгана Ђиласа и вашег газде, па не сумњамо да ће од оних 619 милиона евра покредених од грађана Србије, да вам додели нешто и потапше по глави уз похвалу како довољно мрзите Србију.

Ми волимо Србију, ви волите паре и за вас Србија има цену, а за нас нема и зато желимо вам 17. децембра срећан пут испод цензуса.

А ви, председниче Вучићу, добро дошли у Ужице које неће стати, да гледајући се право у очи говоримо о Србији која ће наставити да расте и да се развија!