САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ УЖИЦЕ

Чини се да су представници Листе „Србија против насиља“ у силној жељи за јединством и нормалношћу ових дана потуно изгубили компас. Нису прошла ни три дана од расписивања избора, а они су бирачима понудили све, осим нормалности.

Да ли је нормално да се почетак кампање заснива на најстрашнијем блаћењу чланова породице председника Александра Вучића?

Најпре су ударали на брата и децу, а сада на оца и мајку, чиме су још једном показали да за њих ништа није свето. Шта то онда нудите под слоганом „Србија против насиља“ пласирајући мржњу и насиље у сваком говору и обраћању, не само према председнику Вучићу и члановима његове породице већ и свим људима који не деле ваше ставове?

Коришћење највећих трагедија у историји Србије, манипулисање информацијама везаним за статус Косова и Метохије, пљување по свим људима који су отворено пружили подршку Листи „Александар Вучић- Србија не сме да стане“, изгледа, једини су изборни програм који нудите грађанима кроз скупе филмове, спотове и пропагандне материјале. Само, поставља се питање одакле вама тако поштенима и некорумпиранима новац за ову прљаву кампању?

Одговор знамо ми али и грађани Србије, повукли сте га из штекова које сте направили својевремено , пљачкајући сопствену земљу и сопствени народ.

Данас, чини се мало мењате тактику, па обећавате задржавање посла, решења за стално, набрајате градове и грађане чији ће се гласови наводно чути, па се питамо шта ли нас сутра очекује, нова лаж или ново обећање?
Јасно је да ће ово бити најпрљавија и најпокваренија кампања оних који више не бирају средства у жељи да се дочепају власти, јер друге адуте немају.

Наши су адути сви урађени аутопутеви, пруге, аеродроми, новоизграђене и реконструисане болнице и најсавременија опрема, школе, вртићи, стадиони, спортске дворане.

Вишеструко увећане плате, пензије, социјална давања, накнаде из области популационе политике, на десетине нових фабрика, сигурно нису, како тврдите, одлика сиромашног друштва, већ све јаче и снажније економије. Опремљена, спремна и све бројнија војска и полиција гарант су безбедности, а 130 хиљада прикупљених потписа подршке за пар сати, потврда да политици коју води председник Србије Александар Вучић, народ верује.

17. децембар хоће бити дан одлуке, јер грађани ће показати никада већу одлучност да наша земља настави да расте и да се развија и да сви они који су део прошлости тамо заувек и остану, јер „Србија не сме да стане“!