Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Лустрација, освета, хапшење, отимање .... у неколико речи програм Листе коју су Ужичанима представили Срђан Миливојевић и Мирослав Алексић у говорима препуним термина „против насиља“. Парадоксално, али истовремено обећавају сигурност, демократију и слободу.

Опет парадокс, они говоре о гладној деци и сиромашним пензионерима. А не рекоше да у време владавине лидера са којим су се удружили мајке нису знале шта је родитељски додатак и да су пензионери на своја примања чекали месецима. Да не говоримо о субвенцијама за куповину станова, бесповратном новцу за куповину сеоских домаћинстава, бесплатним вртићима или уџбеницима....

Њима двојици можда ништа не значи 20 хиљада, јер сигурно рачунају на вишеструко већу добит од оног и оних са којима су се удружили у борби против Србије. Да, из сваке речи и реченице исијава огромна мржња према председнику Александру Вучићу, члановима његове породице и свима онима који верују у политику која нам је омогућила да идемо напред.

Овај путујући циркус по систему copy-paste од града до града просипа исту причу, исте лажи и крилатице и зато Ужичани нису чули ни реч о плановима за град, наставку реализације важних и великих пројеката и решавању проблема. И неће их ни чути, ни сада нити било када, јер једини циљ ове листе је да се домогне власти. То је потпуно јасно а до 17. децембра биће још јасније. У тој борби неће бирати средства, а доказ је и најновија лаж о признавању Косова после избора.

Градски одбор Српске напредне странке Ужице поручује им да грађани не желе повратак у прошлост, већ Србију чијој деци политика председника Александра Вучића оставља сигурне темеље за будућност.

Наша Србија не сме да стане на путу економског напретка, развоја и изградње!

И неће стати Србија, то ће вам рећи и грађани 17. децембра!