Саопштење: Градски одбор СНС Ужице

Сретење, Дан државности Републике Србије на најгори могући начин обележили су они који се куну у патриотизам и љубав према својој отаџбини.
Док је највише државно руководство на више локација одавало почаст онима који су заслужни за Србију коју данас имамо и председник Александар Вучић указивао почаст патриотама које се данас боре за добробит свих грађана, неколицина лажних патриота, наводно, се борила за Косово и Метохију. Никако другачије, него најстрашнијим увредама и претњама политичким неистомишљеницима. Плаћени новцем оних којима смета јака, здрава и стабилна Србија отишли су и корак даље мислећи да ће карабинима и убиствима зауставити председника Александра Вучића у борби за мир, стабилност и даљи развој Србије. Само, заборавили су, да је Србија данас уређена земља у којој се поштују демократски принципи и у којој се на власт долази једино изборном вољом њених грађана.
Заборавили су и да председник Вучић у овој борби није усамљен, да иза њега стоје милиони оних који му пружају безрервну подршку и најоштрије осуђују овакве потезе лажних родољуба.
Потценили сте господо из опозиције грађане Србије, стекли су довољно искуства да препознају још један покушај манипулације оних који су њима манипулисали по питању Косова и Метохије, али и уништавања Војске Републике Србије, здравственог, привредног и свих осталих система, које су похарали и позатварали.
Србија је једина отаџбина коју имамо, на коју смо поносни и коју ћемо чувати. Нећемо дозволити никада више да на њеном челу буду лажне патриоте, насилници и манипулатори.
Пуна подршка мудрој политици председника Алекандра Вучића!
Градски одбор СНС Ужице