Пуна подршка председнику Александру Вучићу у одбрани националних интереса

У тренуцима када председник Александар Вучић свим снагама бије битку за Косово и Метохију и покушава да све оно што су неки пре њега погрешно радили исправи и извуче максимум за наш народ, Градски одбор Српске напредне странке Ужице му даје пуну подршку.

Уверени да само јединствени на нивоу државе и народа можемо истрајати у одбрани кључних националних интереса, најоштрије осуђујемо срамотно понашање тајкунско-лоповске коалиције предвођене Ђиласом, Јеремићем, Обрадовићем и сличнима који су продавали националне и државне интересе док су били на власти зарад личног богаћења. Неки од њих се воде логиком „што Србији горе то су веће шансе да дођемо на власт“, други очигледно нису свесни тренутка у коме се Србија налази и одговорности који носи време пред нама, а трећи су ангажовани директно на урушавању стабилности земље.

Дајемо пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу у борби за бољу Србију са поруком да су Ужице и Ужичани у овим преломним тренуцима за будућност Србије уз њега.