НЕМА ПРЕДАЈЕ, ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Све оно што се јуче десило у Скупштини Републике Србије, на посебној седници на чијем дневном реду је био Извештај о преговорима са Приштином, само је још један доказ колико нам је мудра политика председника наше странке и наше државе Александра Вучића у овом тренутку потребна.
Посланици опозиционих странака још једном су показали и потврдили шта заправо нуде грађанима Србије. Уместо аргумената, предлога и закључака, грађани Србије били су у прилици да чују гомилу лажи изречених на начин недостојан места у коме се налазе и грађана који су их бирали. А када лажи, транспаренти и узвици нису прошли, за политичко оружје одабрали су насиље, ваљда мислећи да ће се неко уплашити и устукнути. Напротив мирно и сталожено председник Александар Вучић наставио је да одговара на све оптужбе без лупања у клупе, повишеног тона и насиља, користећи се једино аргументима и чињеницама. А они који са истином нису могли да се суоче напустили су седницу, исто онако, како би сутра напустили свој народ и својуу Србију.
„Срамота ме туђе срамоте“, каже наш народ и то је оно што ми кажемо данас.
Градски одбор Српске напредне странке Ужице још једном најоштрије осуђује срамно понашање посланика опозиције и снажније него икад пружа подршку председнику Српске напредне странке и председнику Србије у борби за одбрану националних и државних интереса, територијалног интегритета и решавању питања Косова и Метохије.
НЕМА ПРЕДАЈЕ, ЖИВЕЛА СРБИЈА!