Саопштења

Гро снс ужице: Христос васкрсе!

Градски одбор Српске напредне странке у Ужицу, свештенству и верницима Српске православне цркве, упућује честитку поводом највећег хришћанског празника Васкрса.

У празничном духу васкрсења, подсетимо се непролазних вредности православне вере љубави, праштања, толеранције, мира, међусобног уважавања и разумевања.

Празник васкрсења Господњег симболизује победу живота и нека радост живота буде непресушно надахнуће да у времену великих изазова пред којима се налази човечанство и Србија, сложно и заједнички радимо градећи мостове међусобног поверења и разумевања, како би допринели општем напретку и просперитету.

Нека нам овај велики празник наде и вере у бољу будућност, буде подстицај да истрајемо на Христовом путу победе љубави над мржњом, истине над лажима и правдом над неправдом. Нека Васкрс донесе снагу свим нашим суграђанима да свако искушење превазиђу, а у домове донесе здравље, радост, слогу и срећу.

Желимо вам да радост највећег хришћанског празника поделите са својим најближима и да васкршње дане проведете у духовном благостању. Христос васкрсе!

 
Градски одбор Српске напредне странке Ужице