Вести

ЛИСТА „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-УЖИЦЕ СУТРА“ ПОД БРОЈЕМ 1 НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА

Градска изборна комисија потврдила је Листу ,,Александар Вучић - Ужице сутра", чији је носилац др Јелена Раковић Радивојевић, председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице, што значи да ће на предстојећим локалним изборима, 2. јуна, изаћи под бројем 1.

Носилац листе, председница Градског одбора Српске напредне странке Ужице, др Јелена Раковић Радивојевић, после предаје листе, истакла је да се на њој налазе представници осам странака, што заправо говори о једној новој снази и намери да се Ужице учини још бољим местом за живот.

„Крећемо у кампању и она ће се пре свега заснивати на досадашњим резулатима, реализованим пројектима и инвестицијама али и оним чија реализација је у току. Такође, потрудићемо се да покуцамо на свака врата и да у разговору са грађанима Ужица чујемо са каквим проблемима се суочавају и како можемо да их решимо. Једноставно желимо да заједно са њима развијамо град и креирамо услове за живот и рад по њиховој мери“, истакла је др Раковић Радивојевић, уз позив Ужичанима да подрже листу „Александар Вучић-Ужице сутра“, како би се наставила политика која гарантује мир, стабилност, даљи економски и свеукупни развој наше државе и нашег града.